Jurnal de călătorie Travel and scatch | DeDrum.ro

Vrei mai multe informatii ?

Suna la 0726 600 804 sau contacteaza-ne pe chat si te vom ajuta in cel mai scurt timp.

135,00 Lei
135,00 Lei
SKU: JURNAL_TRAVEL

Disponibilitate: In stoc

DeDrum.ro face eforturi permanente sa asigure acuratetea si actualizarea continutului acestui site, insa uneori apar inadvertente. Imaginile au are caracter informativ iar unele specificatii si pretul pot fi modificate de catre furnizor fara preaviz ori pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Jurnal de călătorie Travel and scratch

Details:

Jurnal de călătorie Travel and scatch

Detalii

Jurnal de călătorie Travel and scratch

Acest folder cu hărți razuibile și un jurnal de călătorie este atât distractiv cat și util. Puteți utiliza setul in timpul călătoriilor dumneavoastră. Hărțile sunt ușor accesibile, dacă aveți nevoie de o verificare rapidă a locatiei exacte a unei țări și puteti razui țările pe care le-ați vizitat. Puteți scrie date importante, planul de transport și să păstrati un jurnal de calatorie. Fiecare harta contine o scurta descriere în limba engleză, italiană, germană, spaniolă și franceză si cateva informatii utile cum ar fi unitatile de masura.
Și dacă asta nu este suficient, folderul de stocare este în sine, extrem de la îndemână: puteți adăuga cu ușurință lucruri.

Apasa aici pentru mai multe informatii

Culoare Multicolor
Sex Unisex